24 atsakymai [Paskutinė žinutė]
mamacka
savas
mamacka portretas
Narys nuo: 2005-07-19
Atsijungęs
Žinutės: 1549

Kaip skaniai ištroškinti kopūstus?

_______________________________________________


mamacka
savas
mamacka portretas
Narys nuo: 2005-07-19
Atsijungęs
Žinutės: 1549

noreciau skaniai issitroskinti kopustus.. nuvirsiu sonkauliukus pridesiu raugintu kopustu i sultini..tik bijau kad gausis
kopustu sriuba, o ne troskinti kopustai Ko tai žandai raudonuoja
gal zinot kaip juos reikia gaminti Abejojantis

_______________________________________________


mamacka
savas
mamacka portretas
Narys nuo: 2005-07-19
Atsijungęs
Žinutės: 1549

nejaugi nei viena netroskinat kopustu.... Na jau ne Aš čiaaa

_______________________________________________


rasa27
savas
rasa27 portretas
Narys nuo: 2005-05-05
Atsijungęs
Žinutės: 13245

Aš troškinu Liežuvis kaip tik vakar troškinau Saldus gyvenimas pirmiausia aš juos dedu į keptuvę ir ten patroškinu,ilgokai kokią valandą,tada truputį apkepinu,ir dedu į puodą su dešrelėm(šonkauliais) ir bulvėm ir dar patroškinu Saldus gyvenimas

_______________________________________________

Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....

mamacka
savas
mamacka portretas
Narys nuo: 2005-07-19
Atsijungęs
Žinutės: 1549

o geras... buvau pamirsus kad kepruvej pakepti reikia Apstulbęs
aciu rasa Mylu, mylu, spust
o kokio pomiodoru padazo nereikia....?

_______________________________________________


rasa27
savas
rasa27 portretas
Narys nuo: 2005-05-05
Atsijungęs
Žinutės: 13245

Aš tai nededu,man nepatinka

_______________________________________________

Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

rasa27 wrote:
Aš troškinu Liežuvis kaip tik vakar troškinau Saldus gyvenimas pirmiausia aš juos dedu į keptuvę ir ten patroškinu,ilgokai kokią valandą,tada truputį apkepinu,ir dedu į puodą su dešrelėm(šonkauliais) ir bulvėm ir dar patroškinu Saldus gyvenimas

Ir aš taip darau...pirmiausia pakepinu,o po to į puodą su kitomis daržovėmis ,rūkytas gaminys...ir pasitroškinus ,tikras apsivalgymas

Liutute
savas
Liutute portretas
Narys nuo: 2005-04-28
Atsijungęs
Žinutės: 6765

Na ir issiziojus gi as, visai buvau pamirsusi apie kopustu pakepima Ko tai žandai raudonuoja o ryt ruosiausi juos troskinti Žvengiu

_______________________________________________

Laimėta nominacija - "Švelniausia forumo dalyvė"
Luknyte gime: 2790,0 g.ugis -49 cm.
Pirmasis dantukas: 2007 03 19 Valausi dantis

mamacka
savas
mamacka portretas
Narys nuo: 2005-07-19
Atsijungęs
Žinutės: 1549

o kokiu sidabara dar darzoviu dedi...?

vakar "istroskinau" Liežuvis kaip pirmam kartui visai nieko Saldus gyvenimas Šypsausi

_______________________________________________


rasa27
savas
rasa27 portretas
Narys nuo: 2005-05-05
Atsijungęs
Žinutės: 13245

Kiti deda dar pomidoro ,paprikos...

_______________________________________________

Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....

mamacka
savas
mamacka portretas
Narys nuo: 2005-07-19
Atsijungęs
Žinutės: 1549

na taip man lyg kazko ir truko... Nežinau, nežinau Šypsausi
vyrui sakiau kad su kokiom medziotoju desrelem butu skaniau...jis sako nea Na jau ne kad su sonkauliukais Žvengiu

_______________________________________________


vadas
savas
vadas portretas
Narys nuo: 2005-02-22
Atsijungęs
Žinutės: 15249

Svogūniuko būtinai reikia kartu su kopūstais pakepinti. Galima dar morkos. Mano vyras paprikos nevalgo, tai ji man kaip ir nebeegzistuoja, nors tradicinių kopūstų su paprika neįsivaizduoju Žvengiu

kristik
savas
kristik portretas
Narys nuo: 2005-07-16
Atsijungęs
Žinutės: 3210

O aš ir šviežią kopūstą troškinu Mirksiukas :
Apkepu kubeliais pjaustytos mėsytės, po to dadedu pjaustyto svogūno ir tarkuotų morkyčių, kai apkepa, sudedu pjaustytus kopūstus, įpilu vandens ir troškinu keptuvėje. Prieš pabaigą įdedu kelis šaukštus pomidorų padažo ir valgom su virtom bulvėm - niam niam kaip skanu Žvengiu

_______________________________________________

vadas
savas
vadas portretas
Narys nuo: 2005-02-22
Atsijungęs
Žinutės: 15249

Tikrai skanu Šypsausi

rasa27
savas
rasa27 portretas
Narys nuo: 2005-05-05
Atsijungęs
Žinutės: 13245

Man ir labai skanu šviežias troškintas kopūstas Saldus gyvenimas

_______________________________________________

Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....

Ziuli
savas
Ziuli portretas
Narys nuo: 2005-06-01
Atsijungęs
Žinutės: 9147

O AS RAUGINTUS KOPUSTUS RADZIOJE ISVERDU KOL SUMINKSTEJA, O PASKUI GERAI NUVARVINTUS KEPINU KEPTUVEJE SU KUO NORS RUKYTU: DESRELEM, SONKAULIAIS ARBA SU SPIRGAIS IR SARDELEM PAPRASTOM. VALGOM SU BULVEM, DAUGIAU NIEKO NEDEDU

_______________________________________________

Liutute
savas
Liutute portretas
Narys nuo: 2005-04-28
Atsijungęs
Žinutės: 6765

As i troskintus kopustus irgi nieko nededu nei tomato, nei paprikos, nes pas mus namuose paprikos gali ir nebuti Nežinau, nežinau kazkaip mes jos nemegstam Geras klausimas

_______________________________________________

Laimėta nominacija - "Švelniausia forumo dalyvė"
Luknyte gime: 2790,0 g.ugis -49 cm.
Pirmasis dantukas: 2007 03 19 Valausi dantis

SIDABRA
savas
Narys nuo: 2005-05-07
Atsijungęs
Žinutės: 14869

Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis

*2 kiaulės kojelės,
*1 l raugintų kopūstų,
*100 g riebalų,
* 10 vidutinio dydžio bulvių,
*lauro lapelių,
* pipirų,
* druskos,
2-3 stiklinės vandens.

Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį).
Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti.
Į pusdubenį iš vieno krašto sudėti bulves, per vidurį - kiaulės kojeles, iš kito krašto - kopūstus.

bimbam
susidomėjęs
Narys nuo: 2008-03-11
Atsijungęs
Žinutės: 10

o as net nezinojau apie kopustu kepima

Klepesova
susidomėjęs
Narys nuo: 2008-10-23
Atsijungęs
Žinutės: 17

galima gi ne tik raugintus bet ir šviežius troškinti... Bent jau aš troškinu. ir nekepu- bet ilgokai patroškinu su mažai vandens su pomidorų padažu, tada dar sudedu keptras morkas ir svogūnus... aišku prieskoniai... druskytė pipiriukas- jei naudojate- vigora kokia... ar sultinio kubelis... gaunasi liuks garnyras prie ko nors (dažniausiai tokių storų rūkytų dešrelių bet vis tiek dar bulvių priskutu.)

Wiolett
savas
Wiolett portretas
Narys nuo: 2007-08-02
Atsijungęs
Žinutės: 11911

Man labai skanu, kai troškinasi kartu rauginti ir švieži kopūstai. Pomidorų padažo nededu, bet svogūnas, morka ir česnakas - būtini. O jei dar kokia spanguolytė...

_______________________________________________

http://violetosmezginiai.weebly.com

Blume
savas
Blume portretas
Narys nuo: 2005-05-02
Atsijungęs
Žinutės: 7799

Wiolet, truputi placiau papasakok...

_______________________________________________

Laimėta nominacija -"Didžiausia Kulinarė"


kvietkelis
savas
kvietkelis portretas
Narys nuo: 2007-04-19
Atsijungęs
Žinutės: 19137

Man tai skaniausi kopusti buna istusinti pas mociute ant peciaus, ot mociute neisduoda savo receptu Šypsausi

_______________________________________________


Laimėtos nominacijos: "Vasariškiausio avataro savininkė "Aktyviausia narė iš pajūrio"2010m.Pavasariškiausio avataro savininkė"

Wiolett
savas
Wiolett portretas
Narys nuo: 2007-08-02
Atsijungęs
Žinutės: 11911

Raugintus kopūstus perpilu vandeniu (mes nemėgstam rūgščiai), panašiai tiek pat prisipjaustau šviežių kopūstų, morkas, stambiai supjaustytus svogūnus pakepinu su aliejumi, išspaudžiu kelias skilteles česnako, viską sumaišau ir sluoksniuoju į puodą su šonkauliais, dešrelėmis ar neriebia šonine. Įpilu apie pusę litro vandens irtroškinu ant nedidelės ugnies apie 40 min. Sluoksniuodama pabarstau prieskoniais, druskos nededu.

_______________________________________________

http://violetosmezginiai.weebly.com

Wiolett
savas
Wiolett portretas
Narys nuo: 2007-08-02
Atsijungęs
Žinutės: 11911

Kopūstus galima troškinti ir su grybais. Paruošimas tas pats, tik vietoj mėsos dedam juostelėmis supjaustytus grybus, o baigiant troškinti užpilam šaukštu miltų, ištirpintų stiklinėje grybų sultinio. Būna tokie tirštesni.

_______________________________________________

http://violetosmezginiai.weebly.com

Atsakyti

Forum jump select

Sprendimas: Creative